ridasjarven paihdehuolto katkaisu

Koronaepidemian aikainen info

Tässä poikkeustilanteessa pyrimme vastaamaan kasvavaan vieroitushoidon tarpeeseen. Vieroitushoitopaikkoja on lisätty ja maaliskuun aikana mahdollistuu yhteensä 15 asiakkaalle vieroitushoitopaikat. Paikkavarauksia otamme vastaan. Tällä hetkellä meillä on kiintiöitynä vieroitukseen 15 asiakaspaikkaa ja kuntoutukseen 39 asiakaspaikkaa. Huomiottehan, ettemme voi vastaanottaa asiakkaita, joilla on hengitystieinfektion oireita tai kuumetta.

Pidämme toimintamme asiakkaillemme mahdollisimman normaalina. Olemme tehneet erilaisia järjestelyjä asiakkaiden ruokailujen ja muun toiminnan suhteen, jotta päihdehoitokeskuksemme on mahdollisimman turvallinen kaikille täällä oleville asiakkaille.

Yhteisöjen ryhmätoimintaa jatkamme edelleen, mutta ryhmäkokoja on pienennetty. Toivomme kaikilta ymmärrystä siihen, että kaikki kaupunkikyydit, asiointivapaat sekä omaisten vierailut poissa käytöstä ainakin 13.4.20 asti. Laitokseen tulevien uusien asiakkaiden kannattaa tämä myös huomioida. Meillä on toiminnassa kanttiini, josta voi ostaa perustarpeita. Maksuvälineenä toimii vain käteinen.